Problémy okolo Meghan Markle neutíchajú: Túto vojnu nemôže vyhrať!

Hoci nie je možné určiť jeden konkrétny dôvod verejnej nenávisti voči Meghan Markle (predovšetkým zo strany väčšiny Britov), existuje ...

Hoci nie je možné určiť jeden konkrétny dôvod verejnej nenávisti voči Meghan Markle (predovšetkým zo strany väčšiny Britov), existuje zopár všeobecných prvkov, ktoré mohli ostrovanov na bývalej herečke pobúriť...

Fotogaléria

Na rozdiel od Kate Middleton, vojvodkyne z Cambridge, sa Meghan Markle dočkala chladného, priam nepriateľského prijatia. A to nielen od verejnosti, ale aj od samotnej kráľovskej rodiny.

1. To, že sa Meghan narodila v Amerike a pochádza z obyčajného prostredia, by zrejme ešte strávili. No fakt, že jej myseľ neovládajú konzervatívne postoje, že má energiu za seba bojovať a že viac ako čokoľvek iné túži viesť „normálny“ život, nie je v súlade so zaužívanými – staromódnymi praktikami kráľovského dvora.

Kate Middleton
Faux pas Kate Middleton vyvolalo rozruch: Toto si na kráľovskom dvore dovoliť nemala! Zobraziť článok

2. Navyše, Meghan sa stala aj obeťou rasovej nenávisti. Berúc do úvahy reči o jej pôvode a diskriminačné novinové titulky, môžeme predpokladať, že jej rasová identita je jedným z dôvodov, prečo ju Briti nikdy neprijali za svoju.

3. Zatiaľ čo britská kráľovská rodina sa vždy snažila udržiavať obraz dokonale fungujúcej monarchie, život Meghan Markle poznačil rozvod a rodinné nezhody. Nielenže prerušila vzťahy so svojím otcom potom, čo zistila, že spolupracoval s paparazzmi, ale komplikovaný je aj jej vzťah s nevlastnou sestrou Samanthou. Tá o Meghan tvrdí, že vzťah s princom Harrym nie je ničím iným, než výsledkom čistej vypočítavosti.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:

Zdroj: timesofindia.com

Odporúčame z TIVI.sk
 
});