Veroniku Hanákovú priviedlo k správnej výžive športové zranenie z mladosti. Dnes vytvára personalizované jedálničky na mieru.
Ako vyzerá jednoduchý jedálniček na jeden deň?
Možno sa ním každému netrafím do preferencie, ale každopádne by mal obsahovať kvalitné a čerstvé suroviny, dostatok vlákniny, enzýmov a kvalitných tukov.
Raňajky:
Avokádový toast s volským okom
Ryžová alebo ovsená chia kaša s čerstvým ovocím
Obed:
Cviklové rizoto s kozím syrom
Tuniakový steak s batátovými hranolkami a čerstvým šalátom
Večera:
Hustá strukovinová polievka
Cuketový tatarák s vlákninovým toastom
Nemali by sme zabúdať ani na snacky vo forme ovocia, orechov alebo rastlinného škoricového latté.
Čím a ako motivuješ svojich klientov a samu seba?
Motivácia je základ a strava mi v nej výrazne pomáha. Zlepšuje moju výkonnosť, náladu, zvyšuje energiu, schopnosť regenerácie a psychickej rovnováhy. Motiváciou sú mi tiež výsledky, ktoré ľudia na základe zmeny v stravovaní dosahujú.
Ten úsmev a úprimné poďakovanie je samotný hnací motor. Zdravie nie je samozrejmosť, ale pokiaľ nás nič extra nebolí, nevenujeme tomu pozornosť. Práve správnou zmenou v stravovaní môžeme prispieť k dôležitej a zároveň lacnejšej prevencii, ktorá je vždy lepšia, ako závažná liečba, keď už je príliš neskoro…