Túžite po bábätku, no nedarí sa? 3 dôvody, pre ktoré môžete mať problém otehotnieť

Kým niektoré majú šťastie a podarí sa im to, ako sa hovorí, na „prvý šup“, iné si musia prejsť dlhšiu cestu. Našťastie, väčšinou existuje ...

Kým niektoré majú šťastie a podarí sa im to, ako sa hovorí, na „prvý šup“, iné si musia prejsť dlhšiu cestu. Našťastie, väčšinou existuje riešenie. Hlavné je nezabudnúť, že v tom nie ste samy.

Fotogaléria

Problémy s váhou

Ak ste príliš chudá, alebo naopak, máte zopár kíl navyše, môžete mať problém. Pokiaľ vaše telo nemá dostatok živín, ani vaša ovulácia nebude fungovať tak, ako by mala.

Myslite na to, že pre zdravie bábätka je nesmierne dôležité, aby bola zdravá mama, čiže vy. To isté platí aj v prípade obezity, ktorá znižuje šance na počatie. Najlepším riešením je zlatá stredná cesta. Zdravo sa stravovať, prijímať dostatočné množstvo tekutín, vitamínov a cvičiť.

Čo robiť a čo jesť, ak chcete porodiť dvojičky? Tieto DVE potraviny zvýšia vaše šance! Zobraziť článok

Nedostatok spánku

Pokiaľ nechodíte spať skôr, ako po polnoci, alebo spíte menej ako 6 hodín, môžete si byť istá, že tento nezdravý zlozvyk sa podpíše na vašom tele. Spánok je veľmi dôležitý nielen pre normálne fungovanie počas dňa, ale aj na posilnenie imunity.

Keď nespíte, ste náchylnejšia na rôzne infekcie, choroby a vaše telo je vo väčšom strese. Celkovo si tak vo svojom vnútri vytvárate nezdravé prostredie na splodenie bábätka.

Najkvalitnejší spánok je medzi 22. hodinou a polnocou, preto skúste zmeniť svoj režim a choďte do postele o niečo skôr.

Nech je to akokoľvek, nezabudnite na to, že vaše myšlienky a celkové nastavenie zohráva obrovskú rolu v tom, čo sa s vami deje. Preto si sama, kvôli sebe, doprajte viac pohody a lásky.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});