Aj vy ich dôverne poznáte? Toto sú tie najotravnejšie mužské vlastnosti

Milujeme ich, chýbajú nám, keď s nami nie sú, no ruku na srdce, občas je dobre aj bez nich. Veď nielen my ženy, ale aj muži majú vlastnosti, ...

Milujeme ich, chýbajú nám, keď s nami nie sú, no ruku na srdce, občas je dobre aj bez nich. Veď nielen my ženy, ale aj muži majú vlastnosti, ktoré nás vytáčajú a najradšej by sme ich vtedy poslali... Veď viete kam!

Fotogaléria

3. Inteligentná domácnosť?

Ponožky vletia priamo do práčky aj s ostatnou špinavou bielizňou, potom automaticky preskočia aj do sušičky alebo na sušičku bielizne. Domáci škriatok v noci s úsmevom na tvári vyžehlí a všetko uloží. Na riady stačí použiť čarovné slovíčko a nabehnú do umývačky riadu, aj z nej, a to rovno na svoje miesta.

Nech vás už nikdy neprekvapí: Hlášky mužov a ich skutočný význam Zobraziť článok

Nemusíme to rozoberať do detailov, veď vieme, že muži majú mylnú predstavu o tom, ako to v domácnosti funguje. A bez urážky, sú pohodlní a leniví. Im sa to nechce riešiť, neprekáža im pohľad na špinavé riady, na ponožky na dlážke. Ženám – ÁNO! 

Kika to vyriešila šalamúnsky. "Tie drobnosti urobím, ale raz za dva týždne ku nám chodí milá pani poupratovať aj vyžehliť. Pri deťoch, pri robote som rada, keď mám aspoň chvíľku pre seba. Platí ju Dano!" Nuž, aj takto sa im dá klepnúť po nose!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});