4 zásady, ako si vybudovať a udržať naozaj šťastný vzťah: Ak budete robiť TOTO, vašu lásku posuniete na celkom inú úroveň!

„Dokonalý pár“ znamená šťastný pár, ktorý si užíva spoločné chvíle, váži si jeden druhého a udržiava oheň.

„Dokonalý pár“ znamená šťastný pár, ktorý si užíva spoločné chvíle, váži si jeden druhého a udržiava oheň.

Fotogaléria

OK, mohli by ste namietať, že dokonalosť neexistuje, ale vy a váš partner sa môžete stať vlastnou verziou bezchybnosti. Začnite budovaním dôvery a rozvíjaním zdravých komunikačných návykov, aby ste posilnili to krásne, čo medzi vami je.

Miloval som ženu, ktorá o mňa nemala roky záujem. Zmenilo sa to až vtedy, keď ju život prefackal, šokuje otvorenou spoveďou Milan Zobraziť článok

Americký psychológ William Gardner vytvoril model správania v zdravom vzťahu, základom ktorého je komunikácia. Spoločná intimita je v partnerstve mimoriadne dôležitá, preto si neváhajte o svojom vnútornom svete povedať všetko (čo ovláda vaše pocity, obavy, sny…) Zdieľajte aj svoje predstavy o budúcnosti. Máte ambíciu otvoriť si kaviareň? Do toho, vyslovte to aj keď to v tej chvíli považujete za šialenstvo. 

Niečo nevyšlo? Ide sa ďalej!

Každý z nás sa občas dostane do šlamastiky, ktorá vyvoláva depku. V prípade, že na zvrátenie nepriaznivého stavu nemáte páky, nebilancujte. Váš partner prežíva krušné chvíle aj bez vášho hodnotenia. Buďte empatická, pokojná a pripravená poskytnúť pomoc, lásku a absolútnu podporu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});