Vraj sa zasekla vo výťahu a meškala hodiny. Až neskôr som zistil, že ho ani nemajú! Takéto a podobné (zlo)zvyky rozzúria mužov

Dali sme priestor silnejšiemu pohlaviu, nech prezradia, s čím ich dokážeme naštvať. Pozorne čítajte!
  • Zdroj: Getty/PeopleImages

Dali sme priestor silnejšiemu pohlaviu, nech prezradia, s čím ich dokážeme naštvať. Pozorne čítajte!

„Keď sa pohádame, mlčí. Snažím sa s ňou vždy porozprávať, vyriešiť problém ešte v tej chvíli, no ona odtiahne odutá do izby, a čo ma najviac hnevá, že aj pokojne zaspí. Mal by som to tak robiť ja, veď ja som ten chlap. No ja som práve ten, ktorý sa snaží. Diskutovať chce o tom potom až ráno, keď sa obaja ponáhľame do roboty a klasicky, nič nestíhame.“ (Marek, 29)

Naučte sa mať rada: Úplne stačí, keď si budete denne opakovať tieto vety! Zobraziť článok

„Vždy mešká. Nikdy nikam nedokážeme prísť presne. Na naše prvé rande prišla až po hodine, už som sa chystal odísť. Povedala mi, že sa zasekla vo výťahu. Nakoľko mobily ešte neexistovali, nevedeli sme si ani zavolať. Po pol roku ma predstavila rodičom, až vtedy som zistil, že v tej bytovke nemajú výťah…“ (Dušan, 58)

„Vždy sa ju opýtam, kedy bude mať menštruáciu. Týždeň predtým sa totiž mení na neznesiteľnú fúriu a buď na mňa kričí, alebo sa rozplače. To fakt ešte nevymysleli na to žiadne tabletky!“ (Emil, 34)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});