Šokujúci skutočný príbeh: Po takmer 40 rokoch som zistil, že ma porodila sestra!

Predstavte si, že po takmer 40 rokoch zistíte, že žena, ktorú celý život považujete za svoju sestru, je v skutočnosti vaša matka. Zmätení? ...

Predstavte si, že po takmer 40 rokoch zistíte, že žena, ktorú celý život považujete za svoju sestru, je v skutočnosti vaša matka. Zmätení? Tak pekne po poriadku.

Fotogaléria

Pre istotu pripomíname, že autorom nasledujúcich riadkov nie je scenárista: Johnova „matka“, Ethel May, je v skutočnosti jeho stará mama a jeho „sestra“, June, je jeho skutočná – biologická matka. Herec, otrasený odhalením rodinných tajomstiev, požiadal časopis Time, aby tieto zistenia nezverejňoval. V tom čase mal 37 rokov.

Keďže John svojho otca nepoznal, Ethel May a June sa nikdy neobťažovali vyviesť ho z celoživotného omylu. Dokonca ani na smrteľnej posteli! „Keď už nič iné, ich diskrétnosť na mňa veľmi zapôsobila,“ priznal s odstupom času pre Rolling Stone.

Zmätení? Tak si skúste predstaviť, ako sa cítil oscarový Jack Nicholson (vlastným menom John Joseph Nicholson) v čase, kedy spoznal pravdu. Predchádzajúce riadky sú totiž jeho skutočným príbehom…

ZÁBERY Z IKONICKÝCH FILMOV S JACKOM NICHOLSONOM NÁJDETE V GALÉRII.

Ilustračná foto
Adoptovala som si dieťa: Bolo to magické, toto som cítila, keď som prvýkrát uvidela môjho syna Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:

Zdroj: instyle.com

Odporúčame z TIVI.sk
 
});