Čiperné BABIČKY valcujú módny priemysel: V ich prípade je vek naozaj len číslo, pozrite sa na tú fyzičku!

Kým niektoré začínali s modelingom už v mladosti, iné sa k tomuto remeslu dostali až na staré kolená. Ich úspechu, sláve a šarmu to ale ...

Kým niektoré začínali s modelingom už v mladosti, iné sa k tomuto remeslu dostali až na staré kolená. Ich úspechu, sláve a šarmu to ale nič neubralo.

Fotogaléria

Zaužívaná mladosť, sviežosť a krása svetových modeliek znie v dosť protiklade so šedinami, vráskami a vekom zaslúžilých senioriek. Aj tieto dámy však sú hviezdami módnych prehliadok a umeleckými múzami fotografov.

Colleen Heidemann
Že nosiť PRIEHĽADNÉ oblečenie po 70-tke je totálne faux pas? Pozrite na úspešnú modelku Colleen! Dokazuje opak, a to s noblesou Zobraziť článok

Iris Apfel (102)

Nie, jej vek nie je preklepom. Americká podnikateľka a interiérová dizajnérka sa narodila v roku 1921. Hoci s modelingom začína až ako 97-ročná babička, stále sa cíti ako najstaršia tínedžerka na svete. V jej prípade zabudnite na sivé pletené svete a kvetovanú zásteru.

Iris miluje výrazné odtiene, osobité šperky a vzory. Pestrofarebné oblečenie akoby malo dobrý vplyv na jej životnú energiu.

S manželom Carlom boli svoji dlhých 67 rokov. Kvôli práci v módnom priemysle a častému cestovaniu nemali deti, pretože nechceli, aby vyrastali s vychovávateľkami.

Andie MacDowell
Žiadna babička, ale módna bohyňa vo vyzývavej róbe: Andie MacDowell je hrdá na každú šedinu! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});