Dokonalý módny vkus a bezchybná pleť: NEUVERITEĽNÉ, ako vyzerá hviezda muzikálu Flashdance po 40 rokoch, šesťdesiatku by jej nikto nehádal!

Romantický tanečný muzikál z roku 1983 je presne tým filmom, ktorý každý pozná a okamžite má pri ňom chuť tancovať. Nebolo to iba zásluhou ...

Romantický tanečný muzikál z roku 1983 je presne tým filmom, ktorý každý pozná a okamžite má pri ňom chuť tancovať. Nebolo to iba zásluhou Oscarom odmenenej ústrednej skladby od Giorgia Morodera.

Fotogaléria

Pri zmienke filmu Flashdance sa mnohým roztancujú všetky v bunky v tele vďaka chytľavej skladbe What a Feeling. Príbeh s príchuťou romantiky a drámy, kvalitná hudba a tanec spolu s hereckým obsadením urobili z amerického muzikálu nesmrteľné dielo, ktoré si s odstupom času viete pozrieť aj niekoľkokrát za život.

Hlavnú hrdinku Alex tu stvárnila americká herečka a modelka Jennifer Beals, ktorá mala v čase nakrúcania dvadsať rokov.

Vo filmovom priemysle debutovala Jennifer iba tri roky predtým malou úlohou vo filme Môj osobný strážca. Raketový vzostup mladej absolventke Goodman Theatre Young People’s Drama Workshop spôsobil spomínaný hit Flashdance.

Barbra Streisand
Barbra Streisand oslavuje 81 rokov v SKVELEJ forme: Hoci nebola klasicky KRÁSNA, muži jej aj tak padali k nohám. Ale jej srdce patrí už 25 rokov len jednému Zobraziť článok

Svojím uvoľneným ženským štýlom, kučeravými vlasmi a širokým úsmevom inšpirovala mnohé ženy v 80. rokoch minulého storočia. Každá zrazu chcela byť ako zváračka a tanečnica Alexandra „Alex“ Owens. Za svoj výkon získala mladá herečka nomináciu na ocenenie Zlatý glóbus.

Potom nasledovali ďalšie zaujímavé filmy po boku mnohých slávnych kolegov ako napr. Nevesta, Bozk upíra, Štyri izby, Diabol v modrom, Súmrak rodiny Goldových, Proroctvo, Nenávisť 2 alebo Kniha prežitia. Vidieť ju bolo aj v televíznych seriáloch Frasier a Láska je Láska.  

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});