Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Aj orálny sex si viete zaujímavo spestriť: 4 brutálne polohy, pri MASLOVEJ GUĽKE sa môže kvalitne rozmaznávať aj análny otvor!

Pri téme orálneho sexu sa každému vzrušením rozšíria zreničky v očakávaní šťavnatej debaty na praktiku, ktorú väčšina z nás rada prijíma ...
  • Zdroj: Getty/standret

Pri téme orálneho sexu sa každému vzrušením rozšíria zreničky v očakávaní šťavnatej debaty na praktiku, ktorú väčšina z nás rada prijíma alebo poskytuje.

A verte tomu, že možností a polôh ako sa k nemu dopracovať je viacero. Od polôh ležmo po verzie postojačky. Teraz vám predstavíme štyri tipy, ktoré môžete najbližšie zaradiť do svojho hanbatého večerníčka.  

Páni, ZBYSTRITE: Viete, ako si ženy predstavujú dokonalý ORÁLNY SEX? Prezradíme vám to Zobraziť článok

7 & 1

Či už z toho urobíte potešenie pre vagínu alebo penis, je už na vašej dohode. Pre prijímajúceho je to pohodlnejšie v tom, že sčasti sedí na kraji postele, pričom sa rukami dozadu opiera o matrac. Aktívny partner kľačí pred posteľou a jemne rozkročenému náprotivku poskytuje ústami slasť jeho pohlavným orgánom.

Zapájanie rúk je podľa fantázie. Ak je rozmaznávaný penis, tak zapojte okrem úst aj ruky. Vyskúšajte postupku, siedmimi ťahmi nahor a potom jedným dlhým ťahom dole. V prípade vagíny striedajte medzi intenzívnymi pohybmi (hlboké satie, potriasanie hlavou do strán, rýchle lízanie) a potom niekoľkými dlhými pomalými olíznutiami celého pohlavia. Pokiaľ začujete nesúvislé stonanie, ste na dobrej ceste k poskytnutému orgazmu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});