Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Nevie sa nabažiť ORÁLNEHO sexu? Dámy, táto sexuálna hračka ho ukojí za vás! Konečne bude mať DIVOKÚ fajku kedy chce, a až do konca

Kedysi sa razilo heslo „prenechajme prácu strojom“, postupom času by sa dalo inovovať na „prenechajte rozkoš strojom“. Hneď vám to vysvetlíme.
...

Kedysi sa razilo heslo „prenechajme prácu strojom“, postupom času by sa dalo inovovať na „prenechajte rozkoš strojom“. Hneď vám to vysvetlíme.

Fotogaléria

Cena za rozkoš

Za cenu cca 85 € mu poskytnete rozkoš, za akú vás bude milovať ešte viac. Prístroj sú v skutočnosti mäkké lačné ústa, do ktorých vloží celý penis a čaká na rozkoš, bez obavy či môže ejakulovať. Úroveň vibrácií a výkonu si môže sám nastaviť podľa potreby.

Nový hit medzi sexuálnymi hračkami: Páni, doprajte svojej žene diskrétneho milenca, žiarliť nebudete! Zobraziť článok

K téme sa hodí pridať vtip ešte z čias socializmu:

Na družstvo doviezli novú automatickú dojacu linku pre kravy. Nadržaný hlavný zootechnik sa ju rozhodol vyskúšať najprv na sebe. Nadránom sa vkradol do maštale, spustil stroj, prebehol nedočkavo pár metrov, vytiahol penis, vložil ho do dojacej prísavky a čakal čo sa bude diať.

Mašina pekne cucala a jeho rozkoš len rástla. Zachviľu sa celý šťastný urobil. Ale mašina sala ďalej, prísavka držala ako prikovaná a druhý orgazmus na seba nedal dlho čakať. Unavený začal panikáriť, no mašina cucala ďalej… Ráno ho našli staré dojičky ako vrieska od bolesti a prosí o pomoc, aby to konečne vypli. Stará Gitka len prehodila rukou a vraví: „Neboj sa, tu píšu, že to automaticky vypína po piatich litroch.“   

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});