Lacné maniére Meghan Markle? Jej správanie ju má radiť do pozície celebrít NÍZKEJ úrovne, o TOTO prosíka svojich priateľov

Zdá sa, že Meghan Markle začal chýbať život, aký žila predtým, než stretla princa Harryho.

Zdá sa, že Meghan Markle začal chýbať život, aký žila predtým, než stretla princa Harryho.

Fotogaléria

Aby toho nebolo málo, známy hollywoodsky komik Tim Dillon označil kráľovský párik za "hviezdy nízkej úrovne".

Kamarátky či najväčšie nepriateľky: Čo hovoria hviezdy na vzťah medzi Kate Middleton a Meghan Markle? Zobraziť článok

"Všetko, čo chcú, je stretávať sa s celebritami… Sú ako hviezdy reality šou nízkej kvality, ktoré sa nebránia čomukoľvek," hodnotí situáciu Tim. "Je to tak neustále, týchto dvoch jednoducho nezastavia… Meghan si myslí, že jej kontakt s hviezdami pomôže udržať si spoločenský status," uzavrel. 

Oddaná manželka a milujúca matka dvoch detí, ako sa Meghan rada prezentuje, tak zrejme opäť zatúžila po hollywoodskej pozornosti. Otázkou zostáva, ako herečkine staronové koníčky ovplyvnia jej vzťah s Harrym. Dillon pokračuje: "Čítal som tie texty od Meghan, v ktorých prosíka ľudí, aby sa s ňou išli baviť." Trik však podľa neho nefunguje: "Pravda je taká, že väčšina adresátov sa na nej akurát tak dobre smeje." 

Vzťahy v kráľovskej rodine sa otriasajú v základoch.
Čo medzi nimi v SKUTOČNOSTI je? Posledné udalosti naznačujú, že princ William svoju ŠVAGRINÚ Meghan nemôže vystáť! Zobraziť článok

To, že život v Británii medzi štyrmi stenami paláca vojvodkyni nevyhovoval, je dobre známy fakt. Ktovie, čo s jej reputáciou narobia nové nie celkom lichotivé fakty, pravdou totiž zostáva, že v Londýne by si týmto spôsobom zrejme neškrtla! 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});