Spomínate si na babičku z Titanicu? V mladosti bola herečka Gloria Frances Stuart OSLŇUJÚCO krásna: Pozrite na tie FOTKY!

Meno herečky Glorie Stuart vám na prvé počutie asi nič nepovie, ale keď pridáme informáciu, že hrala postavu staručkej Rose v hollywoodskom ...

Meno herečky Glorie Stuart vám na prvé počutie asi nič nepovie, ale keď pridáme informáciu, že hrala postavu staručkej Rose v hollywoodskom trháku Titanic, tak si ju hneď viete správne zaradiť.

Fotogaléria

Nezabudnuteľný návrat

Druhý návrat absolvovala v 70. – 80. rokov návratom na televízne obrazovky a plátna kín. Objavila sa vo filmoch ako Môj obľúbený rok (1982) a Divoké mačky (1986).

Tretí návrat bol doslova nezabudnuteľný. Režisér James Camerom jej ponúkol úlohu babičky Rose Dewitt Bukater (mladú hrala Kate Winslet) v legendárnom Titanicu (1997). Úloha jej vyniesla nomináciu na Oscara za najlepší ženský herecký výkon vo vedľajšej úlohe (vo veku 87 rokov tak bola najstaršou nominovanou).

Film celkovo získal 11 Oscarov, ako aj Grammy za najlepšiu filmovú pieseň (My Heart Will Go On - Celine Dion).

Taika Waititi a Geena Davis
Známa herečka ani pred dôchodkom NESPOMAĽUJE: Kvôli jednému filmu zažívala PEKLO, no teraz opäť boduje! Vystriedala 4 manželov, mamou sa stala po 45-ke Zobraziť článok

Posledným filmom pani Glorie bol Land of Plenty (2004).  Legendárny Titanic však neprekonal a diváci si ju budú navždy pamätať ako jemnú starenku Rose.

Gloria, ktorá zomrela v roku 2010, bola dvakrát vydatá. Prvým manželom bol sochár Blair Gordon Newell, druhým divadelný kritik Arthur Sheekman, s ktorým mala jediné dieťa, dcéru Sylviu.

Jane Fonda
Kedysi krásnu herečku Bridget Fonda dnes NESPOZNÁVAJÚ ani verní fanúšikovia. Dala moletka s vyrastenými ŠEDINAMI definitívne zbohom filmu? Zobraziť článok

Pripomeňte si legendárnu herečku aj v našej galérii TU!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});