Spomínate si na babičku z Titanicu? V mladosti bola herečka Gloria Frances Stuart OSLŇUJÚCO krásna: Pozrite na tie FOTKY!

Meno herečky Glorie Stuart vám na prvé počutie asi nič nepovie, ale keď pridáme informáciu, že hrala postavu staručkej Rose v hollywoodskom ...

Meno herečky Glorie Stuart vám na prvé počutie asi nič nepovie, ale keď pridáme informáciu, že hrala postavu staručkej Rose v hollywoodskom trháku Titanic, tak si ju hneď viete správne zaradiť.

Fotogaléria

Gloria Frances Stuart (†100) bola hereckou hviezdou 30. a 40. rokov minulého storočia. Hrať začala už na strednej škole, a po skončení Kalifornskej univerzity v Berkeley účinkovala v miestnych divadelných produkciách. Spočiatku sa preslávila sa hlavne v hororoch (The Old Dark House, The Invisible Man, The Kiss Before The Mirror).

Jessica Lange a Robert De Niro.
Jessica Lange dobyla HOLLYWOOD po boku najväčších fešákov doby: Dnes má 74 rokov a na ulici by ste ju NESPOZNALI! Zobraziť článok

Filmová spoločnosť Universal mladú krásnu blondínku ubezpečovala, že má s ňou veľké plány… Ale časom ju obsadzovala len do priemerných snímok, čo ju sklamalo. Vrátila sa k divadlu a v polovici 40. rokov zanevrela na herectvo úplne.

Gary Cooper
Nikto v Hollywoode nie je normálny. Absolútne nikto, tvrdil Gary Cooper a tak aj žil. Manželku podvádzal na každom kroku a milenku poslal na potrat Zobraziť článok

Venovala sa radšej obchodu, maľovaniu, písaniu scenárov a šľachteniu bonsajov. Počas tohto obdobia vyrobila množstvo diel, z ktorých mnohé sú súčasťou zbierok v Los Angeles County Museum of Art a Metropolitan Museum of Art.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});