V biznise s vínom sa točia MILIÓNY: Podľahli tomu aj Brad Pitt, SPJ či Kylie Minogue! A vína tohto charizmatického herca patria medzi NAJLEPŠIE

Hovorí sa, že „vo víne je pravda“. Treba len dodať, že aj peniaze. To si myslia aj niektoré celebrity, ktoré sa do tohto lahodného nápoja ...

Hovorí sa, že „vo víne je pravda“. Treba len dodať, že aj peniaze. To si myslia aj niektoré celebrity, ktoré sa do tohto lahodného nápoja rozhodli investovať.

Fotogaléria

Výnosný biznis?

K fanúšikom španielskych vín patria okrem rodáka Antonia Banderasa aj Beckhamovci, ktorí tu vlastnia vinohrad. Ich víno im dorábajú výhradne pre súkromnú účely. Po víne z týchto končín pokukuje aj americký herec Michael Douglas.

Viete o alkohole všetko? Kvíz „Pijete s rozumom?“ preverí vaše znalosti a odhalí najväčšie mýty Zobraziť článok

Kúsok na severovýchod za Pyrenejami sú naopak priaznivci francúzskej révy, ktorú v tekutom stave ponúkali na predaj na Angelina Jolie s Bradom Pittom. Počas ich dlhého rozvodu bolo predmetom sporu aj ich spoločné vinárstvo (súd ho nakoniec priklepol Angeline). V regióne Burgundsko si už pár rokov „vinárči“ aj spevák John Legend.

Aby sme niekoho slávneho neopomenuli, tak vínu sa venujú aj gitarista Carlos Santana, herci Gérard Depardieu a Pierre Richard, alebo modelka Kate Moss. Vlastnej tekutej značke sa nevyhýbajú ani známi športovci, ako napr. hokejista Wayne Gretzky alebo golfista Arnold Palmer.

Ktoré celebrity ešte vložili dôveru do vína? Sledujte galériu

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});