V biznise s vínom sa točia MILIÓNY: Podľahli tomu aj Brad Pitt, SPJ či Kylie Minogue! A vína tohto charizmatického herca patria medzi NAJLEPŠIE

Hovorí sa, že „vo víne je pravda“. Treba len dodať, že aj peniaze. To si myslia aj niektoré celebrity, ktoré sa do tohto lahodného nápoja ...

Hovorí sa, že „vo víne je pravda“. Treba len dodať, že aj peniaze. To si myslia aj niektoré celebrity, ktoré sa do tohto lahodného nápoja rozhodli investovať.

Fotogaléria

Sláva a popularita je dočasná, ale čo potom? Preto už počas tých najlepších dní treba prezieravo myslieť aj na tie najhoršie. Hviezdy šoubiznisu sa preto nespoliehajú iba na jeden príjem. Niekto sa pokúša preraziť vo svete módy, iný v nehnuteľnostiach alebo gastre.

Víno, radler ani medovina nie sú skutočný alkohol, preto nimi môžete ponúknuť tínedžera alebo po nich šoférovať. Týmto mýtom neverte! Zobraziť článok

Medzi „vinárov“ sa napríklad zaradili speváčka Kylie Minoque, spevák Sting, režisér Francis Ford Coppola, manželia Beckhamovci, herečky Drew Barrymore, Sarah Jessica Parker, Helen Mirren, Cameron Diaz alebo herci Brad Pitt, Johnny Depp či Kurt Russell.

Bolo by mylné sa domnievať, že celebrity nutne pijú len hriešne drahé vína. Nejde o cenu, ale o hlavne chuť a občas aj zdravý patriotizmus. Napríklad austrálsky herec Hugh Jackman dáva prednosť vínam vyrobeným vo svojej domovine. Tie právom patria vďaka podnebiu a pôde k tým najlepším.

Helen Mirren
Dôležitý odkaz Helen Mirren: Poviem vám, čo ma naučilo 25 rokov manželstva! Zobraziť článok

Naopak britská herečka Helen Mirren a Sting dávajú prednosť výhradne talianskym mokom. Americká herečka Sarah Jessica Parker rada zmočí jazýček v rôznych stredne plných ružových vínach, a taká Drew Barrymore nepohrdne ponukou na chutné Rulandské sivé.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});