Zbohom, ZBYTOČNÉ KALÓRIE pri pečení: Ani vo sne by vám nenapadlo, že existuje super zdravá náhrada za olej a maslo!

Máte rady koláče? Je to asi úplne zbytočná otázka, lebo odpoveď je vopred jasná. Ale chceme vám dať dobrý tip, aby tie vaše boli stále ...

Máte rady koláče? Je to asi úplne zbytočná otázka, lebo odpoveď je vopred jasná. Ale chceme vám dať dobrý tip, aby tie vaše boli stále chutné len menej kalorické.

Fotogaléria

Vďaka svojej vlhkej konzistencii udrží suché ingrediencie pohromade a koláčiky vydržia aj dlhšie čerstvé. V jednom koláči (plech) takto viete znížiť hodnotu až o 900 kalórií. 

Preferujete zdravý životný štýl? Potešte sa extra šťavnatým čokoládovým koláčom s čerešňami: Je bez CUKRU! Zobraziť článok

Jablkový pretlak je skvelou náhradou v pomere 1:1, takže nemusíte svoj recept pracne prepočítavať. Len upozorňujeme, že čiastočne mení štruktúru pečiva, takže najprv sa oplatí experimentálne nahradiť iba polovicu. Možno bude koláč trochu hustejší, ale určite bude mať menej kalórií.

Dámy, hor sa do zdravšieho a menej kalorického pečenia. Svoje chutné výsledky nám môžete poslať na náš Facebook či Instagram.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});