Aj Kate si pred svadbou s Williamom vyskúšala obyčajnú prácu: V ktorej bola HROZNÁ, a ako ju ohodnotila kolegyňa?

Kate Middleton pred vydajom do britskej kráľovskej rodiny pracovala na viacerých miestach. Jej ex-kolegyňa prezradila, akého človeka ...

Kate Middleton pred vydajom do britskej kráľovskej rodiny pracovala na viacerých miestach. Jej ex-kolegyňa prezradila, akého človeka v nej spoznala.

Fotogaléria

Sympatická princezná z Walesu je teraz jednou z najobľúbenejších členov britskej kráľovskej rodiny. Je veľmi šarmantná, priateľská a priamočiara. V každodennom obliekaní má svoj elegantný štýl, ktorý je však cenovo dostupný, a tak sa s ňou aj bežní ľudia ľahko stotožnili.

Pred svadbou s Williamom (2011), a prevzatí povinností vyplývajúcich z jej nového postavenia v kráľovskej rodine, aj ona žila život priemerného britského dievčaťa.

Kate je štíhla ako laň.
Kedy to stíha? Kate Middleton na sebe tvrdo pracuje: Vďaka tomuto je štíhla ako laň! Zobraziť článok

Kate v lete pred nástupom na univerzitu pracovala ako plavčíčka v prístave v Southamptone. Svoj talent na šport dokázala už na strednej škole, kde bola kapitánkou ženského tímu pozemného hokeja.

Zapísala sa na Univerzitu St. Andrewa na ktorej v roku 2005 promovala ako magistra z dejín umenia. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});