Princ Harry bol kedysi poriadny divoch! Na povrch vyplávalo STARÉ šteklivé tajomstvo, toto sa Meghan zrejme páčiť nebude

Najmladší syn britského kráľa Charlesa bol pred svadbou s Meghan hanbou kráľovskej rodiny, ktorý nepohrdol rôznymi divokými pôžitkami.
  • Galéria7
  • Zdroj: Northfoto, Instagram / @catommanney

Najmladší syn britského kráľa Charlesa bol pred svadbou s Meghan hanbou kráľovskej rodiny, ktorý nepohrdol rôznymi divokými pôžitkami.

Fotogaléria

Mladý Harry sa rozhodne nesprával príkladne k tvojmu statusu, robil jednu chybu za druhou, divoko sa zabával, pil, fajčil marihuanu a užíval si ženy. Pred manželstvom mal niekoľko priateliek, z ktorých žiadna nezískala požehnanie od kráľovnej Alžbety II.

Divoch v princovi Harrym je mŕtvy! Zomrel vo chvíli, keď spoznal Meghan: Takto veľmi ho zmenila Zobraziť článok

Ako sa ukázalo, princovi bolo jedno, koľko má ním vyhliadnutá žena rokov, či je zadaná alebo či má deti. Po rokoch od ich krátkeho romániku sa teraz jedna z jeho priateliek, Catherine Ommanney, vyjadrila k pripravovanej knihe Spare, pretože sa domnieva, že Harry bude v životopise písať aj o svojich milostných aférach.

Je všetko v rukách kráľa Karola III.? Za TOTO môže svojim vnúčatám od Harryho odoprieť kráľovské tituly Zobraziť článok

Ako uvádza web denníka Mirror, pani Catherine považuje románik s mladým Harrym za najlepšie obdobie svojho života, a neľutuje nič z toho, čo kedysi prežili. Tvrdí, že sa s princom dala dokopy, keď on mal 21 rokov a ona 34.  

V tom čase bola odlúčená od manžela Stephena, a ako matka dvoch detí mala s princom mesačný románik, pričom sa stretávali v londýnskych súkromných kluboch. 

Kráľovná Alžbeta II. skonala v kruhu svojich najbližších na panstve Balmoral.
Kráľovná Alžbeta II. mala o výzore princezien jasnú predstavu: Toto považovala za TOTÁLNE faux pas! Zobraziť článok

Prvýkrát na seba narazili v máji 2006 v Art bare, kde sa dlho rozprávali o kráľovskej rodine. Nakoniec bol večer hlavne o zábave: fajčili cigarety, spievali, Harry jej pripravil sendvič a veľmi sa smiali.

Čo sa dialo potom? Dozviete sa na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});