Princ Harry bol kedysi poriadny divoch! Na povrch vyplávalo STARÉ šteklivé tajomstvo, toto sa Meghan zrejme páčiť nebude

Najmladší syn britského kráľa Charlesa bol pred svadbou s Meghan hanbou kráľovskej rodiny, ktorý nepohrdol rôznymi divokými pôžitkami.
  • Galéria7
  • Zdroj: Northfoto, Instagram / @catommanney

Najmladší syn britského kráľa Charlesa bol pred svadbou s Meghan hanbou kráľovskej rodiny, ktorý nepohrdol rôznymi divokými pôžitkami.

Fotogaléria

Pani Catherine nakoniec povedala, že už musí ísť a princ (ktorý mal v tom čase priateľku Chelsy Davy) ju nečakane pobozkal: "Zdvihol ma z podlahy za pás a pritlačil k stene. Dal mi ten najvášnivejší bozk, aký som kedy v živote zažila. Bola som v šoku, ostala som bez slov, bolo to skvelé," dodala. Harry ju potom odprevadil galantne domov.

Stretli sa ešte niekoľkokrát, ale nikdy nemali vážny vzťah. Catherine hovorí, že princ je neuveriteľne charizmatický, zábavný, odvážny, inteligentný a milý muž, takže Meghan má šťastie!

Zmrznuté úsmevy na oslavách Harryho babičky.
Vyzradili dôvod presťahovania Harryho a Meghan: "Nenávidel to tam," tvrdí zdroj Zobraziť článok

Blondínka kedysi účinkovala v americkej televíznej reality show The Real Housewives of DC. Dnes sa táto 51-ročná rozvedená mamička domnieva, že ju v knihe nespomenie kvôli ich vekovému rozdielu. Pre The Sun on Sunday povedala: "Pochybujem, že budem v Harryho knihe, pretože princ nemôže utiecť s 34-ročnou matkou dvoch detí, to sa jednoducho nerobí."

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});