Hotový zázrak: Fazuľou nešetrite, toto sú dôvody, prečo ju jesť!

Fazuľa sa v jedálničku Slovákov objavuje pomerne často. Dobrou správou je, že okrem skvelej chuti poskytuje aj ochranu pred mnohými chorobami. ...

Fazuľa sa v jedálničku Slovákov objavuje pomerne často. Dobrou správou je, že okrem skvelej chuti poskytuje aj ochranu pred mnohými chorobami.

Fotogaléria

* Najviac vlákniny obsahuje biela fazuľa ako aj mnoho iných látok, ktoré chránia pred rakovinou. Napríklad kyselinu listovú či fytáty, ktoré sú silným antioxidantom.

Doprajte si strukoviny aspoň 3-krát do týždňa. Riešením by mohla byť: fazuľa v konzerve, ktorá zabezpečí vysoký obsah:

• vlákniny 
• kyseliny listovej 
• draslíka
• horčíka 
• vápnika

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});