Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Užite si LETNÝ SEX vo vode! Toto sú ale veci, na ktoré si musíte dať pozor, inak horúcu akciu budete trpko ľutovať. Piesok vo vagíne je len začiatok

Nápad je to síce skvelý, ale treba poznať aj odvrátenú tvár mokrých radovánok. Radšej raz čítať, ako sa potom stokrát čudovať.

Nápad je to síce skvelý, ale treba poznať aj odvrátenú tvár mokrých radovánok. Radšej raz čítať, ako sa potom stokrát čudovať.

Fotogaléria

Sex vo vírivke

Tu v podstate platí to isté ako vo vlastnom bazéne, len s malým dovetkom. Milovaniu by sa tu mali vyhnúť tehotné ženy a osoby so srdcovocievnymi problémami. Predsa len sa jedná o slastnú aktivitu v pomerne teplej vode. Nezabúdajte na dostatočný pitný režim (po poháriku šampusu už len nealko). Ak sa dostaví malátnosť, závraty alebo únava z tepla, treba čím skôr vyjsť von a ochladiť sa.

Vášnivý sex pod sprchou? Tieto polohy potešia vaše bradavky, klitoris či iné erotogénne zóny! Ale aj partner bude hlasno VZDYCHAŤ od rozkoše Zobraziť článok

Sex v kúpeľni

Sprchovací kút alebo vaňa? V oboch prípadoch nie je opatrnosti nikdy nazvyš. Protišmyková podložka a pevné madlá na zachytenie sa sú povinnou samozrejmosťou. Z priamej blízkosti vašej horúcej akcie odstráňte aj všetky zbytočnosti, ktoré by mohli vyrušovať a padať pod nohy.

Tip: Prúd zo sprchy môžete využiť na príjemnú vodnú masturbáciu.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});