Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

V miestnosti s otvormi sme si to s mužom rozdali, predtým sme nemali styk pred inými, prezrádza Slovenka, ktorá patrí k swingerom

Láka vás swingers? V skratke sa jedná o výmenu partnerov medzi stabilnými pármi. Ale nemusí to tak byť vždy. Niektorým dvojiciam stačí ...

Láka vás swingers? V skratke sa jedná o výmenu partnerov medzi stabilnými pármi. Ale nemusí to tak byť vždy. Niektorým dvojiciam stačí len nasávať zmyslami okolitú sexom nabitú atmosféru. K samotnej výmene môže aj nemusí dôjsť. Je to len na vás.

Fotogaléria

Je pravda, že väčšinu žien láka mať v posteli len pre seba dvoch či troch mužov naraz, ktorí sa starajú o jej blaho?

To neviem posúdiť, môžem hovoriť len za seba. Ja osobne si oveľa viac užijem, keď sa o mňa stará jeden skúsený dokonalý milenec, ktorý sa dokáže milovať aspoň 1,5 - 2 hodiny. Pretože, ak sa spýtate chlapa koľko podľa neho trvá sex – povie vám max. 20 min, čo pre mňa je nedostatočné.

Keďže u mňa dosiahnuť orgazmus je ako cesta na dlhé trate, a pri klasickom sexe ho neviem dosiahnuť, len s pomocou vibrátora. Takže mám rada, keď styk trvá dlho, keď vidím ako stúpa vzrušenie u partnera ako odďaľuje to, čo má prísť, aby uspokojil mňa.

Mám rada partnerov, ktorí sú vnímaví ku ženám, keď vidia, že niektorá poloha pre mňa nie je až natoľko vzrušujúca ako očakával, tak neváha ju zmeniť, len aby videl – počul moje slastné vzdychanie. Čo v partnerskom živote postrádam, pretože niekedy mi sex pripadá ako niečo mechanické z mojej strany, len aby partner dosiahol svoj vrchol a mohol isť spokojný ráno do práce, že si splnil manželskú povinnosť.

Je pravda, že čo je zakázané a vzrušujúce, ale nie je to len o tom, lebo potom každý náhodný sex by mal byť vzrušujúci, ale nie je to tak, jednoducho chémia, fyziognómia dokážu robiť zázraky.

Čo sa týka viacerých partnerov naraz, vždy to bolo v kombinácii s alkoholom, ktorý stiera zábrany ale i kvalitu sexu. Preto mám oveľa radšej sex s čistou mysľou.

Keď som mala trojku, vždy to boli manželovi kamaráti. Neviem si predstaviť, žeby som nejakého doviedla, ktorého si ja sama vyberiem, pretože ak by som si nejakého vybrala určite by to bol niekto s kým sa stretávam – milenec, ktorý nemá chuť spoznať manžela. Takže ak trojka podľa môjho výberu, tak bez manžela, ale to sme v inej téme.

undefined
Muži bez servítky: Toto cítime, keď vnikneme do vašej jaskynky Zobraziť článok

Prihlásila sa u niekoho z vás žiarlivosť? Hoci ide technicky čisto iba o sex, nemusí to každý v tej situácii zvládnuť. Naživo vidieť, ako do partnerky vniká iný muž, alebo ako je váš partner orálne ukájaný od inej ženy…

Mne nerobí problém vidieť manžela s inou partnerkou. Viem, že jemu sa páči, že ho to vzrušuje, keď ma vidí s iným resp. keď sa o mňa naraz starajú. Toto všetko vzbudilo vo mne zvedavosť, a zistila som, že mne by asi vyhovoval vzťah čo som našla v literatúre polyamoria – mať viacerých partnerov, ktorí nažívajú vo vzájomnej harmónii.

Swingers môže vo vás naštartovať procesy, ktoré sa už nebudú dať zvrátiť späť, hlavne ak jeden z partnerov v partnerskom zväzku postráda to vzrušenie, ktoré si všetci pamätáme zo začiatku vzťahu, a čo časom vyprchalo (u niekoho viac a u niekoho menej).

Takže keď toto chýba, začne to človek hľadať inde, čo bol i môj prípad, keďže som sa začala stretávať mimo skupinu.  Ja potrebujem to, čo sa tomu hovorí chemická láska, je to vzájomná príťažlivosť, ktorá nedáva logiku. Jednoducho sa spolieham na prvý dojem, veď nahľadám partnera na celý život, lebo toho mám.

Zažili ste už vyslovene fyzicky neatraktívnu osobu / dvojicu, ktorá sa chcela pridať? Čo vtedy robiť?

Zatiaľ ešte nie. Nestretli sme nejakých otravných ľudí, len chlapov, čo chodia do swingers klubov – takí „očumováci“. Keď sme boli vo štvorke sme sa jednoducho začali smiať a oni odišli.

Ak je niekto neatraktívny, tak jednoducho s takými ľuďmi sa nebavíme, nerozvíjame komunikáciu. Na rôznych aplikáciách natrafíte na rôznych otravov, tých stačí jednoducho ignorovať a nekaziť si dojem, pretože aj medzi nimi sú i normálny ľudia, tak ako vy, len človek musí hľadať.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});