Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

V miestnosti s otvormi sme si to s mužom rozdali, predtým sme nemali styk pred inými, prezrádza Slovenka, ktorá patrí k swingerom

Láka vás swingers? V skratke sa jedná o výmenu partnerov medzi stabilnými pármi. Ale nemusí to tak byť vždy. Niektorým dvojiciam stačí ...

Láka vás swingers? V skratke sa jedná o výmenu partnerov medzi stabilnými pármi. Ale nemusí to tak byť vždy. Niektorým dvojiciam stačí len nasávať zmyslami okolitú sexom nabitú atmosféru. K samotnej výmene môže aj nemusí dôjsť. Je to len na vás.

Fotogaléria

Do redakcie sme dostali tip na mladú Slovenku (46), ktorá so svojim manželom (47) patrí k aktívnym swingerom. Za erotickými zážitkami neváhajú vycestovať ani za blízke hranice. Pre naše účely ju v rámci anonymity budeme volať Niki.

Od koho vzišla vo vašom páre iniciatíva si vyskúšať swingers? A hlavne prečo?

Bol to nápad môjho manžela. Už predtým mi viackrát vsúval myšlienku, či nechceme do trojky nejakého zajačika, čo som cca štyri roky odmietala, lebo sa mi to zdalo divné. Až raz, keď mal narodeniny som súhlasila, že do toho swinger klubu sa teda pôjdem pozrieť.

Samozrejme predtým som googlila, čo je to ten swinger klub, a čo mám očakávať. Mala som zmiešané pocity, ale povedala som, že ak pôjdeme, že nechcem žiadne striedanie partnerov. Návštevu som odkladala, lebo som mala vnútorné pochybnosti. Ak raz nasadnem na tento rozbehnutý vlak, asi sa mi nebude chcieť vystúpiť, pretože pred svadbou som mala viac partnerov (či už na krátkodobé stretnutie alebo dlhší vzťah).

Ja aj teraz nerada prezrádzam koľko ich bolo, pretože keď mi kamarátky povedali, že mali 5 partnerov, a ja niekoľkokrát viac, tak to radšej nehovorím, aby ma zbytočne neodsudzovali na jednej strane a na druhej strane viem, že by mi tíško závideli.

Chlap miluje, keď žena občas preberie vedenie!
Školáčka či DOMINA? Opýtali sme sa mužov, čo ich v predstavách rajcuje: Z ich odpovedí dokážete mnohé vyčítať, ako s tým naložíte? Zobraziť článok

Koľko sa už tomu venujete, a aké boli vaše prvé očakávania?

Tesne pred cca dvomi rokmi, ale FKK (nudizmus) viac rokov. Nevedela som, čo mám očakávať, bolo to také rozpačité. Nikoho sme tam nepoznali, boli sme tam ako dva vrabce, prechádzali sme miestnosti – bolo tam ešte celkom prázdno, ale časom došli ľudia.

Nejako sme sa k nikomu nepridali, boli tam povytvárané skupinky, tak sme okukávali. V takej uzavretej miestnosti s otvormi sme si to s manželom rozdali, lebo tam pre začiatok človek má ako taký pocit intimity, keďže predtým sme nemali styk pred inými.

Potom sme sa odvážili, keď bolo trochu prázdnejšie aj v spoločnej miestnosti so zrkadlami. Okolo polnoci sme odišli hoci páry sa medzi sebou veselo zabávali, keďže ako nováčikov si nás nik pod „ochranné krídla“ nevzal, tak som odchádzala so zmiešanými pocitmi.

Nevedela som, či ešte vôbec budem chcieť navštíviť takéto miesto, ale prišla éra Covidu, takže som to nemusela riešiť, keďže vtedy všetko zavreli.

Mali ste na úvod nastavené nejaké hranice? Iba ste sa pozerali na ostatných, alebo to bolo iba žena so ženou, len dotyky, maximálne orálny sex… Veľa párov skôr či neskôr hranice niekam posunie. Akým vývojom ste už prešli vy?

V lete sme chceli ísť na dovolenku do FKK a nemali sme parťákov, lebo si neviem predstaviť ísť na dovču tohto typu s bežnými kamarátmi, tak sme sa zoznámili s jedným párom.

Od prvého okamžiku som vedela, že ma priťahuje. Ale keďže oni boli milenci (nie partneri), hneď prvý pokus jej partnera o styk so mnou skončil urazením partnerky, nakoľko si v rámci dvojice nestanovili pravidlá.

Našťastie to skončilo dobre, zažili sme úžasnú dovolenku, kde bolo povolené skoro všetko (okrem pohlavného styku s iným partnerom) - orál, bozky, dotyk, honenie, dráždenie. Vtedy som sa prvýkrát dotýkala iného ženského tela, pŕs, a bozkávala sa s inou. Ešte veľakrát sme sa stretli a hrali rôzne sexuálne hry s úlohami.

Spolu sme navštívili i swinger klub, a to už bola zábava oveľa lepšia, keď sme si to vo štvorke užívali aj napriek pohľadom okolostojacich pánov, ktorí si honili. Ak boli v dostatočnej vzdialenosti to neprekážalo, ale ak sa priblížili moc blízko, tak to bolo nepríjemné a bolo treba zakročiť. Životnosť / budúcnosť s týmto párom bola limitujúca, keďže partnerka sa nechcela deliť o partnera.

Swingers môžem hodnotiť z môjho pohľadu ako štart do novej éry sexuálneho života. Pretože máme pár s ktorým sa stretávame v rámci s ktorým je možná komplet výmena. Nik na nikoho nežiarli, sme aj kamaráti čo spolu radi zájdu aj na výlet, a večere si oživia spoločnými hrami.

Ak mám pravdu povedať v rámci tohto vzťahu ma partner nepriťahuje tak, ako niektorí iný môj milenec, čo je na škodu, ale na druhej strane viem, že je to aj fajn, lebo nemám zajačie úmysly niekoho vynechať.

Ja som oveľa viac otvorená ako partner, pretože sme si obaja prešli mileneckými vzťahmi a moje srdce je otvorene pre viacerých ľudí, a takto sa cítim, ako by som mala zastrihnuté krídla. Ale nestojí mi to za stratu manželstva.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});