Ako opeknieť, zoštíhlieť a zbohatnúť: 3 inšpiratívne knihy PRE ŽENY, ktoré "zhltnete"!

Ak máte pocit, že pod tlakom udalostí strácate samu seba a jediné, čo chcete, je zmeniť smer a niekam sa posunúť, odporúčame nasledovné:

Ak máte pocit, že pod tlakom udalostí strácate samu seba a jediné, čo chcete, je "zmeniť smer" a niekam sa posunúť, odporúčame nasledovné:

Fotogaléria

Usilovné ženy pracujú, bystré stúpajú nahor od Barbary Schneider

Dnes už iba dobré pracovné výsledky nestačia a u nežného pohlavia to platí dvojnásobne. "(Ženy) často trpia syndrómom Ruženky a tajne dúfajú, že ich výkony niekto objaví," píše dlhoročná expertka v oblasti manažmentu Barbara Schneider vo svojej knihe Usilovné ženy pracujú, bystré stúpajú nahor. 

Publikácia sa rýchlo dostala do zoznamu bestsellerov v časopisoch Financial Times a Manager Magazin. Okrem iného aj pre odvahu autorky upozorniť na fakt, že ženy sú často šikovnejšie ako muži, len sa nedokážu „predať“.

"Ak sa o svoje zviditeľnenie nepostaráte sama, nikto si vás nevšimne," tak znie základné posolstvo manuálu, ako si umne vybudovať úspešnú kariéru, ktorá vzbudzuje úctu aj u pánov tvorstva! 

Komunikácia, kreativita, asertivita... Ako mamička na materskej ste sa veľa naučili: Takto svoje schopnosti premeníte na peniaze! Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});