Odborníci na vzťahy tvrdia: Podľa tohto zistíte, že sa mu páčite!

Budem sa mu páčiť? Nebudem sa mu páčiť? Večná dilema každej ženy pred prvým rande. Existujú však signály, ktoré vám môžu naznačiť, že ...

Budem sa mu páčiť? Nebudem sa mu páčiť? Večná dilema každej ženy pred prvým rande. Existujú však signály, ktoré vám môžu naznačiť, že mu nie ste vôbec ľahostajná.

Fotogaléria

1. Počas rozhovoru sa k vám nakláňa

Odborníci hovoria, že keď sa mužovi páčite, automaticky sa bude počas rozhovoru ku vám nakláňať. Je to prirodzená reakcia všetkých ľudí, ktorí majú niekoho radi a vedú spolu rozhovor. Berte to ako dobré znamenie, ste mu sympatická.

2. Nájde si cestu, ako vám dávať komplimenty

Ak ho zaujímate, bude vás chváliť. Samozrejme, každý muž si bude dávať pozor, aby to neprehnal, aby nepôsobil ako „slizúň“. Pochváli však váš úsmev, váš účes, oblečenie, módny doplnok, jednoducho čokoľvek, len aby vás potešil. 

Naje sa, urobí v kuchyni bordel a spokojne si ľahne pred telku... Slovenky OPÍSALI, z akého chlapského správania ich triafa ŠĽAK! Zobraziť článok

3. Ukradomky sa na vás pozerá

Predstavte si, že ste vo väčšej spoločností, prípadne na párty. Aj keď sa zo slušností musí rozprávať s inými ľuďmi, jeho oči vás v miestnosti vždy nájdu. Je to klasický znak toho, že sa o vás zaujíma, chce vedieť, kde ste a čo práve robíte.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:

Zdroj: mindbodygreen.com

Odporúčame z TIVI.sk
 
});