Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Pri polohe NÁRAZNÍK bude análny sex pre ženu príjemným zážitkom: Ako na to? Páni, ak dodržíte TOTO, tešte sa na repete!

Lomcuje s vami sexuálna zvedavosť, alebo ste sa nechali partnerom presvedčiť na milovanie do zadnej dierky? Nemusí to byť nutne spojené ...

Lomcuje s vami sexuálna zvedavosť, alebo ste sa nechali partnerom presvedčiť na milovanie do zadnej dierky? Nemusí to byť nutne spojené len s bolesťou.

Fotogaléria

Análny sex sa väčšinou u žien stretáva s nepochopením. Obávajú sa hlavne nepríjemných pocitov s ním spojených, bolesťou prípadne „malou nehodou“ po prílišnom uvoľnení sa. To všetko ich vyslovene odrádza.

TOP poloha na vaginálny aj análny styk: Bude to nežné, hravé a partner vám môže do ucha šepkať tie NAJHRIEŠNEJŠIE myšlienky Zobraziť článok

Všeobecne sa odporúča pri ňom postupovať veľmi opatrne, pomaly, citlivo a s dostatkom lubrikačného gélu. Dobrú službu na úvod urobí aj sada análnych kolíkov, ktorá postupne podľa veľkosti pripraví análny zvierač na penis. Milovníčky tejto praktiky si nevedia vynachváliť benefity takejto rozkoše.

Dôležitá je aj vhodná poloha, ktorá obom umožní čo najpohodlnejší prienik. Najpraktickejší spôsob na análny styk je poloha na nárazník (bumper sex). Je pohodlná, jednoduchá a nevyžaduje si žiadne dodatočné úsilie. Môžete sa tak sústrediť na komunikáciu, čo je pri prvom raze veľmi dôležité.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});