Nevkusná Anne Hathaway? Herečka denimovým outfitom totálne PRESTRELILA, fanúšikovia nad jej počinom krútia hlavami

U Anne Hathaway sme zvyknutí, že je vždy štýlová a elegantná. S jej posledným lookom sa však mnohí nedokážu stotožniť a na sociálnych ...

U Anne Hathaway sme zvyknutí, že je vždy štýlová a elegantná. S jej posledným lookom sa však mnohí nedokážu stotožniť a na sociálnych sieťach jej odkazujú, aby sa prezliekla.

Fotogaléria

Ani ryba ani rak

40-ročná herečka sa objavila na červenom koberci v nezvyčajnom outfite inšpirovanom miléniovým Y2K štýlom, teda módou konca 90. rokov a začiatku nultých rokov minulého storočia.

Je pravda, že vďaka dizajnérom a celebritám zažíva obrodu, ale pri Anne to nevyšlo. Herečka totiž skombinovala dva úplne opačné trendy: džínsy s elegantným kostýmom. FOTO TU.

Objavte kľúčové trendy z uplynulých týždňov módy.
Týždne módy odhalili TOP trendy druhej polovice roka: Radosť vám urobia predovšetkým DOPLNKY a TOP farba, ktorá bude všade! Zobraziť článok

Tajomná skratka vo svojej rozšírenej verzii znamená „Year 2000". Základ predstavujú všetky kúsky, ktoré definovali nastupujúce trendy nového milénia, teda futuristické prvky s jemným retro nádychom. 

Y2K vo veľkom preslávili Christina Aguilera, Britney Spears, Paris Hilton, Beyoncé s Destiny’s Child či ikonická seriálová hrdinka Carrie Bradshaw. 

Ale späť k Anne

Viacero ľudí sa na sociálnych sieťach vyjadrilo, že nevedeli, kam tento outfit zaradiť. Nejeden z nich ho dokonca označil za nevkusný. Ak máme zostať pozitívni, povedali by sme, že ide o kolekciu, ktorá reprezentuje rozmanitosť súčasnej módy, celkový dojem posúďte sami! 

Napoly rifľová, napoly obleková. Pozrite si Anne Hatthaway v nezvyčajnom outfite. 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});