Veľký horoskop na mesiac OKTÓBER: Jedno znamenie si môže pokaziť seriózne partnerstvo pre chvíľku vášne. A ktoré bude rozhodovať medzi dvoma prácami?

Sú pred nami jesenné dni, skúste viac oddychovať a pripraviť sa na zimu. Vyhnite sa stresovým situáciám, netrápte sa pre zbytočnosti. ...
  • Zdroj: Getty/Ales_Utovko

Sú pred nami jesenné dni, skúste viac oddychovať a pripraviť sa na zimu. Vyhnite sa stresovým situáciám, netrápte sa pre zbytočnosti. A čo vám ešte prinesie mesiac október? Prečítajte si mesačný horoskop.

Býk

Vzťahy: Majte sa radi. Platí pravidlo, že ako zmýšľame o sebe, takí partneri nám prídu do cesty. Rozhodujte sa najprv srdcom, až potom rozumom. Voľní možno konečne stretnú toho pravého a zažijú nielen zamilovanie, ale aj ušľachtilý cit, prerastajúci do trvalej lásky. Stáva sa aj, že dlhodobo nemáte partnera, a zrazu prídu dvaja.

Práca: Môže sa vám prihodiť, že sa budete rozhodovať medzi dvoma prácami. Keďže u vás často víťazí zdravý úsudok, nemali by ste mať problém vybrať si tú najlepšiu pracovnú variantu. Určite však bude lepšie, ak si svoju robotu zamilujete. Najlepšie sa má ten, komu je zamestnanie zároveň aj koníčkom. Vyberajte si tak, aby sa vám to splnilo.

Zdravie: Kto svoje telo miluje, dáva mu veľa živej stravy a pohybu. K zdravému životu však patrí aj láska a objatie blízkeho človeka. Pokiaľ nemáte partnera, alebo dokonca žijete úplne sami, zadovážte si zvieratko, ktorému sa budete venovať. Láska, ktorú mu dáte, sa vám viacnásobne vráti. Odrazí sa vám to aj na tele i duši. 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});