Veľký horoskop na mesiac OKTÓBER: Jedno znamenie si môže pokaziť seriózne partnerstvo pre chvíľku vášne. A ktoré bude rozhodovať medzi dvoma prácami?

Sú pred nami jesenné dni, skúste viac oddychovať a pripraviť sa na zimu. Vyhnite sa stresovým situáciám, netrápte sa pre zbytočnosti. ...
  • Zdroj: Getty/Ales_Utovko

Sú pred nami jesenné dni, skúste viac oddychovať a pripraviť sa na zimu. Vyhnite sa stresovým situáciám, netrápte sa pre zbytočnosti. A čo vám ešte prinesie mesiac október? Prečítajte si mesačný horoskop.

Baran

Vzťahy: Pokiaľ dokážu dvaja viesť rozhovor, je ešte dobre. Malá hádka často vyčistí vzťah od nedorozumení. Možno odhalíte nejaké tajomstvo, ktoré skrýva partner. Nedajte však na klebety neprajníkov vášho vzťahu. Komunikujte s partnerom a skúste mu veriť.

Práca: Máte možno rozrobených veľa vecí a všetky je potrebné s rovnakou dôležitosťou dokončiť. Je ešte čas, ale nenechávajte to na poslednú chvíľu. Možné sú hádky v zamestnaní, kvôli strkaniu nosa do cudzích záležitostí. Pozor, hrozí to z oboch strán, preto buďte opatrní aj vy na svoj verbálny prejav.

Zdravie: Pozerajte na svet triezvymi očami. Nepríjemnosti, ktoré sa niekedy stanú v medziľudských vzťahoch, môžu vyvolať alergiu na tele. Pozorujte sa. Pri jej prvých príznakoch si dajte očistnú diétu a tiež riešte konštruktívne nezrovnalosti medzi vami a inými ľuďmi.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});