Nádherný dôkaz otcovskej lásky: Takúto milú PREZÝVKU dal princ William princeznej Charlotte. Francúzske slovo, ktoré sa vám bude veľmi páčiť

Pre každého otca je jeho jediná dcéra princeznou aj bez ohľadu na to, či je ňou aj v skutočnosti. Nemá to ináč ani William, ktorý svoju ...

Pre každého otca je jeho jediná dcéra princeznou aj bez ohľadu na to, či je ňou aj v skutočnosti. Nemá to ináč ani William, ktorý svoju (skutočnú) malú princeznú zbožňuje.

Fotogaléria

Britská princezná Charlotte Elizabeth Diana, alebo skrátene Charlotte z Walesu, sa narodila ako druhé dieťa britského následníka trónu princa Wiliama a jeho manželky Kate 2.5.2015 v Londýne.

Zatiaľ je ich jedinou dcérou, a v srdciach svojich rodičom má ako dievča zvláštne miesto, hoci rovnako tak milujú svojich synov Georga (prezývka PG) a Louisa.  

Kate Middleton a princ William s deťmi
Vojvodkyňa Kate a princ William toto svojim deťom nedovolia: Prísne obmedzenie v jednej veci! Zobraziť článok

Tak ako bežní rodičia dávajú svojim ratolestiam rôzne prezývky, ani členovia kráľovskej rodiny v tomto smere nie sú iní. Charlotte má zatiaľ iba 8 rokov, ale stále viac sa podobá na svoju mamu, čo vo Williamovi vyvoláva ochranárske pudy. Momentálne je treťou v línii nástupníctva na britský trón, za svojím otcom a starším bratom Georgeom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});