Je to MONŠTRUM, nenávidím, čo sa z neho stalo! Brat Mela Gibsona prehovoril, prečo panuje medzi nimi roky nevraživosť, hoci boli kedysi nerozluční

Rodinné vzťahy sú často nevyspytateľné. Stav vzájomnej nerozlučnosti postupne kvôli  rôznym životným udalostiam môže prerásť až do nenávisti. ...

Rodinné vzťahy sú často nevyspytateľné. Stav vzájomnej nerozlučnosti postupne kvôli rôznym životným udalostiam môže prerásť až do nenávisti.

Fotogaléria

Presne to sa stalo v rodine Gibsonovcom, medzi Melom (67) a Donalom (65). Svoju filmovú kariéru začínali spoločne. Pre mladšieho Donala bol starší brat vzorom. Vzájomne sa podporovali a tešili sa z úspechu toho druhého. Téme sa venoval aj web dailymail.co.uk.

Medzitým Mel Gibson postupne narástol na áčkovú hviezdu. Jeho úspešné filmy ako Mad Max, Po čom ženy túžia, Znamenia, Navždy mladý, Patriot, Smrtonosná zbraň, Apocalypto, Statočné srdce (vo filme hrali obaja) mali aj veľký komerčný ohlas. Problém začal rozporuplným filmom Umučenie Krista (2004), kde sa Mel predstavil ako režisér a scenárista.

Film mnohí odsudzovali ako antisemitský a kritizovali ho za extrémne násilie. Ale zarábal milióny (cca 612 miliónov dolárov). Keď sa Mel za to dostal na „čiernu listinu“, nechtiac tam stiahol brata.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});