Pozor na toxíny a otravu jedlom! Ak ste jednu z týchto potravín zjedli SUROVÚ, hrozia vám bolestivé zdravotné problémy

Používaním ohňa na prípravu jedál urobili naši pravekí predkovia veľký krok vpred. Uznajte, minimálne také mäso chutí stokrát lepšie ...

Používaním ohňa na prípravu jedál urobili naši pravekí predkovia veľký krok vpred. Uznajte, minimálne také mäso chutí stokrát lepšie pečené ako surové. A týka sa to viacerých pokrmov.

Fotogaléria

Určite nejedzte surové zemiaky, pretože ich obsah škrobu je pre naše telo veľmi ťažko stráviteľný a môže viesť k vážnym žalúdočným problémom a nadúvaniu.

Pokiaľ sú tieto hľuzy dlho na mokrých alebo teplých miestach, môžu začať zelenať, pričom v nich vzniká toxín solanín, ktorého vysoké hodnoty môžu byť pre ľudí nebezpečné.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});