K plnším perám nepotrebujete ihly: Úžasný efekt dosiahnete vďaka ŠIKOVNÝM TRIKOM aj doma, ponúkame návod, ako na to!

Aby vaše pery vyzerali plnšie, nemusíte siahať po výplniach, kyseline hyalurónovej. Efekt vytvoríte prirodzene nanesením mejkapu. Ako ...
  • Zdroj: Getty/SupawadeeAdam

Aby vaše pery vyzerali plnšie, nemusíte siahať po výplniach, kyseline hyalurónovej. Efekt vytvoríte prirodzene nanesením mejkapu. Ako na to? Tu je návod krok za krokom.

Možno ste už počuli o najnovšom trende pier, ktorý sa stal virálnym. Ako vytvoriť tzv. Puffy Lips svojpomocne? 

Správnym používaním produktov dokážete vytvoriť skutočný šmrnc bez toho, aby sme museli siahať po výplniach, kyseline hyalurónovej. 

Puffy Lips krok za krokom

Prvým krokom je príprava pier. Začnite jemným peelingom, aby ste odstránili odumreté kožné bunky a vytvorili hladký povrch. Potom naneste hydratačnú kúru, aby boli vaše pery jemné a pružné. Nasleduje základný náter. Vyberte si rúž vo farbe podľa vlastného výberu.

Dievčatá, na TIETO beauty techniky radšej expresne rýchlo zabudnite: Všetkým sú na smiech, nie sú TRENDY a u mužov vôbec nezabodujete! Zobraziť článok

Naneste rúž v dostatočnom množstve a uistite sa, že sú úplne zakryté. To slúži ako základ. Teraz prichádza trik, ktorý vytvorí plné pery – korektor alebo veľmi svetlý rúž. Vyberte si produkt, ktorý je o niečo svetlejší ako váš tón pleti. Naneste ho do stredu pier malým štetcom alebo prstom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});