Zdravá maškrta, vďaka ktorej aj schudnete: Prečo si každý deň dopriať trochu PISTÁCIÍ? Toto všetko v sebe skrývajú!

Chutným zeleným pistáciám sa ťažko odoláva. Nesolené a v prírodnej forme sú veľmi zdravé, dokonca vďaka nim môžete schudnúť. Chcete sa ...

Chutným zeleným pistáciám sa ťažko odoláva. Nesolené a v prírodnej forme sú veľmi zdravé, dokonca vďaka nim môžete schudnúť. Chcete sa o týchto výživných semienkach dozvedieť viac?

Fotogaléria

Postup

● Cesto si pripravíme zmiešaním múky, masla, cukru a žĺtkov do jednoliatej hladkej hmoty, ktorú potom dôkladne zabalíme do potravinárskej fólie a uskladníme do chladničky. Optimálne na pol hodinu.

● Plech/formu dobre vytrieme maslom. Následne na tenko vyvaľkáme chladné cesto a polovicou z neho vystelieme nádobu na pečenie.

● Necháme si predhriať rúru na 190 °C, a zatiaľ si pripravíme plnku obyčajným vymiešaním všetkých hore uvedených ingrediencií. Po cca 7 minútach vložíme na plech/formu s cestom do rúry na krátke predpečenie (stačí asi 10 minút).

Ilustračná foto
Fit MAŠKRTA bez múky: Fantastický rebarborový koláč od Mirky Luberdovej si môžete dopriať bez výčitiek! Zobraziť článok

● Na cesto naneste pistáciovú plnku a na vrch použite zvyšok cesta. V rúre spolu pečte ďalších 30 minút (samozrejme sa riaďte podľa skúseností so svojou rúrou).

● Nakoniec skontrolujte cesto a podľa potreby koláč vytiahnite alebo pridajte čas pečenia. Po vytiahnutí a vychladnutí už len vhodne naporcujte svoj voňavý výsledok rodine či priateľom.   

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});