Horoskop na tento týždeň: Kozorožec natrafí na neseriózneho človeka, Rak získa úctu a obdiv partnera. Na jedno znamenie čakajú ÚŽASNÉ dni

V niektorých vzťahoch, pracovných aj osobných, bude dusno. S S láskou sa však naozaj všetko rieši najjednoduchšie. Čo vás ešte čaká tento ...
  • Zdroj: Getty/Maksym Belchenko

V niektorých vzťahoch, pracovných aj osobných, bude dusno. S S láskou sa však naozaj všetko rieši najjednoduchšie. Čo vás ešte čaká tento týždeň? Z horoskopu sa dozviete.

Baran

Vzťahy: Všeličo budete môcť posunúť do roviny, ktorá bude vášmu srdcu milá. Vzťah rozkvitne – budete cítiť jeho podporu a silu. Vyhnite sa komentovaniu či kritizovaniu neschopnosti nadriadených.

Peniaze – práca: „Vrchnosť“ vám nahádže na plecia všetko možné aj nemožné. Otrávi vás postoj nezainteresovaných ľudí, ktorí začnú „fundovane“ posudzovať to, čo ich nepáli. Svoju prácu však odvediete na požadovanej úrovni.

Zdravie: Dobrú formu si udržíte posilňovaním, správne zloženou stravou, dodržiavaním pitného režimu, pretože z nedostatku vody by vás mohla rozbolieť hlava. Držte sa preto vo svojom strede, vyhnite sa extrémom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});