Máte plnú záhradu chutných a voňavých PARADAJOK? Potom uvarte jedlo, ktoré milujú všetci, vyjde vás doslova PÁR CENTOV!

Rodinný obed nemusí byť vždy drahou záležitosťou. Navyše by mal spĺňať základný predpoklad, že bude chutiť všetkým vekovým kategóriám.

Rodinný obed nemusí byť vždy drahou záležitosťou. Navyše by mal spĺňať základný predpoklad, že bude chutiť všetkým vekovým kategóriám.

Fotogaléria

Ako na to:

Všetku cibuľu nakrájajte na malé kocky a opražte na zahriatom oleji. Pridajte na kocky nakrájané mäso. Chvíľu ho opečte, potom prikryte a nastavte na mierny oheň. Celé to dochuťte soľou a korením a nechajte dusiť. Keď je všetko tak spolovice hotové, pridajte nakrájané paradajky.

Najlepšie využité PARADAJKY! Na francúzsku pochúťku GALETTE sa nezabúda, takto si ju ľahko pripravíte SAMA Zobraziť článok

Medzitým dajte variť cestoviny. Keď sú hotové, zlejte ich cez sito a zmiešajte s hotovou kuracinou a paradajkami. Pred podávaní nezabudnite porciu výdatne posypať obľúbeným strúhaným syrom.

Tip: Dospelí stravníci si obed môžu vylepšiť aj pohárom ľahšieho bieleho vína, napr. Veltlínskym zeleným či Rulandským bielym.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});