Rodinný obed nemusí byť vždy drahou záležitosťou. Navyše by mal spĺňať základný predpoklad, že bude chutiť všetkým vekovým kategóriám.
Fotogaléria
Ako na to:
Všetku cibuľu nakrájajte na malé kocky a opražte na zahriatom oleji. Pridajte na kocky nakrájané mäso. Chvíľu ho opečte, potom prikryte a nastavte na mierny oheň. Celé to dochuťte soľou a korením a nechajte dusiť. Keď je všetko tak spolovice hotové, pridajte nakrájané paradajky.
Medzitým dajte variť cestoviny. Keď sú hotové, zlejte ich cez sito a zmiešajte s hotovou kuracinou a paradajkami. Pred podávaní nezabudnite porciu výdatne posypať obľúbeným strúhaným syrom.
Tip: Dospelí stravníci si obed môžu vylepšiť aj pohárom ľahšieho bieleho vína, napr. Veltlínskym zeleným či Rulandským bielym.