Brad Pitt si vedel vybrať, jeho priateľka je novou SKUTOČNOU ikonou štýlu: Pozrite sa na jej večerné šaty, tomu sa hovorí DOKONALOSŤ!

Už je to takmer rok, čo sa objavili prvé správy o tom, že hollywoodska hviezda Brad Pitt prechováva nežné city k Ines de Ramon, o štvrťstoročie ...

Už je to takmer rok, čo sa objavili prvé správy o tom, že hollywoodska hviezda Brad Pitt prechováva nežné city k Ines de Ramon, o štvrťstoročie mladšej influencerke a návrhárke šperkov.

Fotogaléria

Aj keď vám jej meno na prvú možno nič nehovorí, v hollywoodskom prostredí nie je žiadny nováčik. Ines je totiž bývalou manželkou amerického herca Paula Wesleyho, známeho z Upírskych denníkov a Star Treku.

Brad Pitt
Nie je to Emily Ratajkowski: Internet valcujú fotky Brada Pitta s krásnou brunetkou. Aha, s kým ho prichytili! Zobraziť článok

Aj keď aktuálne neexistujú žiadne oficiálne informácie o fáze ich partnerského vzťahu (okrem zopár fotografií, niektorých bez podprsenky…), krásna Ines je v súčasnosti jediná žena, s ktorou médiá Brada spájajú.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});