Ako OTEC a SYN, komentujú fanúšikovia fotku Pitta s Redfordom: Tú podobu nie je možné prehliadnuť, je neuveriteľná!

Herci Robert Redford (86) a Brad Pitt (59) spolu zažiarili vo filme Spy Game v roku 2001. Ak ste túto akčnú snímku ešte nevideli, je ...

Herci Robert Redford (86) a Brad Pitt (59) spolu zažiarili vo filme "Spy Game" v roku 2001. Ak ste túto akčnú snímku ešte nevideli, je najvyšší čas.

Fotogaléria

Práve z tohto obdobia pochádza fotografia, ktorá aktuálne obieha sociálne siete. "Dve milované ikony, ktoré naplnili svet svojím bohatým talentom a pekným vzhľadom," stojí v jednom z komentárov. Fotku uvidíte tu.

Redford vs. Pitt

O ich výnimočnom hereckom umení niet pochýb. Obaja majú na konte množstvo ocenení a zatiaľ čo Pitt na svojho Oscara v kategórii Najlepší herec v hlavnej úlohe stále čaká, Redford zbieral sošky aj z pozície režiséra.

Robert Redford s Barbrou Streisand
Milostné scény, zvádzanie aj tvrdý odstup: Filmovú klasiku milujú milióny, ale PREČO REDFORD nenávidel nakrúcanie s Barbrou Streisand? Zobraziť článok

Jeho režisérsky debut Obyčajní ľudia vyhral v roku 1980 až štyroch Oscarov, z čoho jeden z nich bol práve za réžiu a v roku 2002 získal Oscara za celoživotné dielo.

Okrem toho, oboch hercov spája láska k umeniu. Kým Pitt sa zo smútku z nevydareného manželstva s Angelinou Jolie vrhol na keramiku, Redford mal byť pôvodne maliarom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});