Hollywoodska HVIEZDA Carole Landis nezniesla poníženie milenca: Životné trápenie ukončila SAMOVRAŽDOU, našli ju v kúpeľni. Mala len 29 rokov

Bola sexsymbolom 40. rokov minulého storočia, ale bohužiaľ nestihla naplno ukázať svoj talent. Zomrela vo veku 29 rokov z nešťastnej ...

Bola sexsymbolom 40. rokov minulého storočia, ale bohužiaľ nestihla naplno ukázať svoj talent. Zomrela vo veku 29 rokov z nešťastnej lásky a vlastnou rukou.

Fotogaléria

Smutný koniec

Krásnu Carole chcel každý muž, ale ona nedokázala dostať toho, koho naozaj chcela. Upadajúca kariéra, trápenie v láske aj zdravotné problémy (trpela úplavicou) sa prejavili psychickou krízou.

Dňa 4.7.1948 mala s Rexom spoločnú večeru, po ktorej išla domov na Pacific Palisades. Práve on bol posledným človekom, ktorý ju videl nažive. Zdrvená herečka už nedokázala všetko ďalej zvládať a predávkovala sa barbiturátom Seconalom.

Sophia Loren, Marlon Brando, Charlie Chaplin
Ich NENÁVISŤ sa dala krájať: Z nosa jej rastú dlhé chlpy a má SMRADĽAVÝ dych ako dinosaurus, tvrdil Marlon Brando o nádhernej Sophii Loren Zobraziť článok

Nasledujúce popoludnie ju našiel Rex spolu so slúžkou v kúpeľni. Bolo zvláštne, že herec ich vzťah pred políciou poprel a úradom tvrdil, že s Carole boli len dobrí priatelia. Na druhej strane bol herec počas svojej výpovede zapletený do rozporov, a tak sa stal podozrivým.

Podľa niektorých sa mohol dostať do jej domu, kým bola herečka nažive, a úmyselne neurobil nič, aby ju zachránil. Nakoniec sa jeho vina nikdy nedokázala.

Carol mala po sebe zanechať aj dva samovražedné listy, jeden pre svoju matku a druhý pre Harrisona, ktorý prikázal svojim právnikom, aby ho zničili. Rex Harrison (†82) zomrel až v roku 1990. Po smrti Carole hral ešte v mnohých filmoch.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});