Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie dosiahne najlepšie výsledky vo finančných záležitostiach, a ktoré bude pôsobiť príťažlivo?

Tento týždeň pocítime ako pozitívne, tak aj negatívne energie. Netreba brať všetko smrteľne vážne, problémy sa časom vyriešia, oporou ...
  • Zdroj: Getty/GaudiLab

Tento týždeň pocítime ako pozitívne, tak aj negatívne energie. Netreba brať všetko smrteľne vážne, problémy sa časom vyriešia, oporou budú rodina a priatelia. A na čo sa máte ešte pripraviť tento týždeň? Dozviete sa z nášho horoskopu.

Baran

Vzťahy: Všeličo sa vylepší, v nejednej zahmlenej záležitosti objavíte, kde to viazne. Nájdete v sebe dostatok sily sadnúť si s oponentom a vydiskutovať si problémy. Citové záležitosti vás nesklamú, partner či partnerka vás podržia.

Peniaze - práca: Zrevidujete úradné peniaze, zistíte, kde unikajú a ako to môžete zastaviť. Nebude vám chýbať ani systematickosť, matka úspechu, ani rozhodnosť. Vy všetky prekážky zdoláte rýchlo, pohotovo a presne.

Zdravie: Perfektný stav vám pomôže k úspechu. Možno budete chcieť riskovať, pokojne sa o to pokúste. Samozrejme, v ničom nepreháňajte; jedzte striedmo, pravidelne prospel by vám aspoň jeden očistný deň.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});