Veľký horoskop na mesiac JÚN: Ktoré znamenie čaká priaznivý obrat v živote, a ktoré osudové stretnutie?

Jún prináša nový vietor do vzťahov, na osamelých čakajú nové známosti. V práci netreba riskovať, ale robiť veci rozvážne a profesionálne. ...
  • Zdroj: Getty/g-stockstudio

Jún prináša nový vietor do vzťahov, na osamelých čakajú nové známosti. V práci netreba riskovať, ale robiť veci rozvážne a profesionálne. Prečítajte si náš mesačný horoskop!

Baran

Vzťahy: Pokiaľ vás vzťah nenapĺňa, bude potrebné zahájiť radikálnu liečbu. Boľavú stoličku, na ktorej spolu sedíte, skúste najprv liečiť. Navštívte trebárs psychológa či vzťahového terapeuta predtým, než podáte žiadosť o rozvod. Nezainteresovaná osoba totiž vidí a počuje veci, ktoré vy už nevnímate. Voľní možno vhupnú do vzťahu za zvláštnych okolností.

Práca: Chce to radikálnu zmenu aj v práci. Určte si a pevne stanovte štruktúry, postavenie a kompetencie medzi kolegami. Obeta, ktorú robíte pre druhých, je občas aj na mieste, ale odtiaľ-potiaľ. Skúste rozťať gordický uzol vašich problémov, a to jedným, ale poriadnym sekom. Potom sa už neobzerajte dozadu.

Zdravie: Pokiaľ si človek nahovára, že má v sebe veci na sto percent pod kontrolou, práve vtedy je úplne vedľa! Očistite si svoju hlavu od balastu. Pomáha pránové dýchanie, ako na pri jóge, kedy po cvičení prídu jasnozrivé myšlienky ako blesk z jasného neba. Choďte aj na preventívnu prehliadku k zubárovi, hlavne ak ste už dlho neboli. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});