Patríte k milovníčkam ázijskej kuchyne? Rezancovú exotiku z Filipín si ľahko pripravíte SAMA, stačí mať po ruke tento RECEPT!

Ázijská kuchyňa preniká do gastronómií všetkých krajín sveta. Táto kuchyňa vyniká jednoduchou eleganciou, v ktorej je farba pokrmov rovnako ...

Ázijská kuchyňa preniká do gastronómií všetkých krajín sveta. Táto kuchyňa vyniká jednoduchou eleganciou, v ktorej je farba pokrmov rovnako dôležitá ako ich vôňa a chuť.

Fotogaléria

Zmes kuracieho mäsa a zeleniny odstavíme a odložíme. V dostatočne veľkej nádobe namočíme rezance. Stačí ich vo vode nechať pár minút. Potom ich scedíme, pridáme do woku s trochou sójovej omáčky a domáceho vývaru. Ochutnáme, či sú dostatočne slané a dobre premiešame.

Varíme na malom ohni, až kým sa rezance nedovaria. Ak je to potrebné, prilejeme viac vývaru.

Servírovanie

Hotový pansit servírujeme, kým je teplý, s miskou sójovej omáčky a paličkami na jedenie.

Spoznajte čaro a úžasné chute medzinárodných kuchýň v 11 samostatných vydaniach spolu s darčekom - kvalitným kuchynským nožom z ocele pre bezproblémové a presné rezanie. Viac informácií v stánkoch alebo na topfood.sk.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});