Patríte k milovníčkam ázijskej kuchyne? Rezancovú exotiku z Filipín si ľahko pripravíte SAMA, stačí mať po ruke tento RECEPT!

Ázijská kuchyňa preniká do gastronómií všetkých krajín sveta. Táto kuchyňa vyniká jednoduchou eleganciou, v ktorej je farba pokrmov rovnako ...

Ázijská kuchyňa preniká do gastronómií všetkých krajín sveta. Táto kuchyňa vyniká jednoduchou eleganciou, v ktorej je farba pokrmov rovnako dôležitá ako ich vôňa a chuť.

Fotogaléria

Vďaka tomuto zdravému jedlu si vychutnáte sezónnu zeleninu. Jeho príprava vám zaberie asi dve hodiny.

Suroviny na 4 porcie

Vývar:

• 2 kuracie prsia
• ½ cibule
• 50 g póru
• 2 strúčiky cesnaku
• ½ mrkvy
• 1 l vody
• 1 bobkový list
• 1 stonka tymiánu
• štipka soli a čierneho korenia

Zelenina:

• 500 g zelenej fazule
• 500 g mrkvy
• 250 g hlávkovej kapusty
• 1 červená paprika
• 1 zelená paprika
• 4 strúčiky cesnaku
• 2 cibule
• olej podľa potreby
• 2 kuracie prsia (z vývaru)
• sójová omáčka podľa chuti
• vývar z kuracích pŕs
• soľ
• voda podľa potreby
• 400 g ryžových rezancov vhodných na pansit

Servírovanie:

• 4 misky so sójovou omáčkou
• paličky na jedenie

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});