Ázijská kuchyňa preniká do gastronómií všetkých krajín sveta. Táto kuchyňa vyniká jednoduchou eleganciou, v ktorej je farba pokrmov rovnako dôležitá ako ich vôňa a chuť.
Fotogaléria
Vďaka tomuto zdravému jedlu si vychutnáte sezónnu zeleninu. Jeho príprava vám zaberie asi dve hodiny.
Suroviny na 4 porcie
Vývar:
• 2 kuracie prsia
• ½ cibule
• 50 g póru
• 2 strúčiky cesnaku
• ½ mrkvy
• 1 l vody
• 1 bobkový list
• 1 stonka tymiánu
• štipka soli a čierneho korenia
Zelenina:
• 500 g zelenej fazule
• 500 g mrkvy
• 250 g hlávkovej kapusty
• 1 červená paprika
• 1 zelená paprika
• 4 strúčiky cesnaku
• 2 cibule
• olej podľa potreby
• 2 kuracie prsia (z vývaru)
• sójová omáčka podľa chuti
• vývar z kuracích pŕs
• soľ
• voda podľa potreby
• 400 g ryžových rezancov vhodných na pansit
Servírovanie:
• 4 misky so sójovou omáčkou
• paličky na jedenie