Problémy v raji? Na verejnosť prenikajú TRENICE Williama a Kate, TOTO princa dostáva do vývrtky!

Aká je pravdepodobnosť, že sa manželstvo Kate a Williama skončí podobne ako manželstvo Charlesa a Diany?

Aká je pravdepodobnosť, že sa manželstvo Kate a Williama skončí podobne ako manželstvo Charlesa a Diany?

Fotogaléria

Poranené mužské ego?

William a Kate majú v tomto smere viac šťastia. Teda, aspoň sa zdá. Vzali sa, lebo sa milovali a ich šťastie sa odvtedy javí prakticky neporušené. Až na drobné malichernosti či poranené mužské ego.

Princ William
Viete, ako vyzerá prvá vážna priateľka princa Williama? Teraz sa vydala, na svadbe aj ďalšia jeho EX a on BEZ KATE! Zobraziť článok

Ako vysvitlo, Williamovi v súvislosti s Kate prekáža jedna vec: správa sa k nemu ako k jej štvrtému dieťaťu. A opodstatnene! Princ má totiž sklony k vážnym záchvatom hnevu, čo je jeden z dôvodov, prečo s ním Kate občas zaobchádza ako pedagogička.

A potom je tu ešte niečo. Podľa kráľovskej odborníčky Royi Nikkhah ho veľmi znepokojuje manželkina obrovská popularita, ako aj to, čo sa deje, keď sa spolu objavia na verejnosti.

Presnejšie, čo sa deje potom. Princ je totiž objektom záujmu fotografov iba zriedka. Všetka pozornosť sa sústreďuje na jeho polovičku, čo budí dojem, akoby si kráľovské povinnosti plnila jedine ona.

„William akoby tam ani nebol, akoby si ani nerobil svoju prácu, keďže všetky mediálne výstupy vždy ovládne Kate,“ – vysvetľuje odborníčka s dodatkom, že tento „problém“ s najväčšou pravdepodobnosťou manželstvo následníka trónu do krachu neprivedie. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});