Kate verejne PREHOVORILA o princeznej Diane: Čo ju k tomu viedlo a čo si myslí o NEPOZNANANEJ svokre?

Princezná z Walesu väčšinou zachováva diskrétne mlčanie o zosnulej matke svojho manžela princa Williama, ale počas oficiálnej návštevy ...

Princezná z Walesu väčšinou zachováva diskrétne mlčanie o zosnulej matke svojho manžela princa Williama, ale počas oficiálnej návštevy vo waleskom Merthyr Tydfile uviedla niekoľko dojímavých postrehov.

Fotogaléria

Pri nedávnej návšteve mesta sa jej zvedavý fanúšik na ulici opýtal na nosenie Dianinho zásnubného zafírového a diamantového prsteňa. Kate potvrdila jeho totožnosť s tým, že si ho nemusela ani dať upravovať tak, aby jej sedel na prste. „Bolo to pre mňa to pravé a je to veľmi zvláštny pocit. Je to česť nosiť ho,“ vysvetlila princezná. Zároveň dodala, že Diana by bola určite skvelá babička, a že rodine každý deň chýba.

Komentáre prišli po tom, čo princ a princezná osobne doručili pizzu z Little Dragon Pizza Van na parkovisku pred návštevou rugbyového klubu Dowlais horským záchranárom.

Klub je obľúbeným miestom, kde sa záchranný tím rád po službe stretáva a relaxuje. William, ktorý je patrónom Horskej záchrannej služby v Anglicku a Walese, sa pri tej príležitosti mohol s manželkou zapojiť aj do ich tréningových aktivít, akými boli zlaňovanie skaly, nácvik zdravotníckej pomoci a ukážky práce pátracieho psa.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});