Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Vysekané bruško, pevné stehná a intenzívne ORGAZMY: Toto je najúčinnejšia sexuálna poloha na SPAĽOVANIE kalórií, zvládnete ju?

Úprimne si rovno povedzme, že pri posteľnom džude sa chudne pomalšie ako pri intenzívnom tréningu, ale veď my môžeme predsa chudnúť v ...

Úprimne si rovno povedzme, že pri posteľnom džude sa chudne pomalšie ako pri intenzívnom tréningu, ale veď my môžeme predsa chudnúť v ich skvelej kombinácii.

Fotogaléria

Spáľte približne dvesto kalórií

Nasledujúca poloha preto nebude z tých ľahších, ale účinok stojí za to. Za pár minút viete pri nej spáliť asi dvesto kalórií. Okrem pevného údu bude partner potrebovať aj silné ruky a nohy.

MASTURBÁCIA bez ejakulácie, kvalitnejšie semená či príprava vagíny na prijateľnejšie prostredie: Tak kde sú jej slastné počiatky? Zobraziť článok

Ideme totiž na to pekne postojačky. Oboma nohami prekrížite partnerov pás, ruky mu dajte okolo krku. On vás podrží pod stehnami. A jazda dnu a von môže začať.

Ďalším benefitom zhadzovania kíl počas slastného chudnutia - milovania je spokojnejší partner, ktorý bude mať viac záujmu o domácnosť a spoločný program. Slovom win – win!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});