Elvisove VNUČKY vyrástli, no len jedna z dvojičiek sa úplne PODOBÁ na svoju zosnulú matku: Keď uvidíte FOTKU, nebudete veriť vlastným očiam!

Niektorým ľuďom sa stačí len dobre narodiť, a ich život je vďaka menu, sláve či peniazom rodiny zrazu o niečo ľahší. A žiaľ, často aj ...

Niektorým ľuďom sa stačí len dobre narodiť, a ich život je vďaka menu, sláve či peniazom rodiny zrazu o niečo ľahší. A žiaľ, často aj oveľa ťažší!

Fotogaléria

Najprv si trochu ujasníme rodinné vzťahy. Elvis Presley (†42) je považovaný za jedného z najlepších spevákov 20. storočia. Zaslúžene je dodnes titulovaný ako Kráľ rokenrolu.

Zomrel 16.8.1977. S manželkou Priscillou Presley (v rokoch 1967-1973) mali jediné dieťa, dcéru Lisu Marie Presley (†54). Tá je štvornásobnou mamou.

S hudobníkom a hercom Danny Keoughom mala dcéru Daniellu Riley Keough (* 29.5. 1989) a syna Benjamina Storma Keougha (†27).

Toxický vzťah s Marlonom ju dohnal do náručia Elvisa: Rita Moreno odhaľuje sexuálne kvality dvoch najväčších hviezd všetkých čias Zobraziť článok

So štvrtým manželom – gitaristom Michaelom Lockwoodom má dvojičky Harper Vivienne Ann Lockwood a Finley Aaron Love Lockwood (*7.10. 2008).

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});