Horoskop na tento týždeň: Ktorému znameniu sa rúti vzťah do záhuby, a ktorému sa skomplikuje nebezpečnou treťou osobou?

Aké počasie, taký týždeň? Hrozia konflikty s blízkymi, kolegami či so susedmi? A prinesie koniec týždňa lásku a pochopenie? To sa dozviete ...
  • Zdroj: Getty/SrdjanPav

Aké počasie, taký týždeň? Hrozia konflikty s blízkymi, kolegami či so susedmi? A prinesie koniec týždňa lásku a pochopenie? To sa dozviete z nášho týždenného horoskopu.

Baran

Vzťahy: Hádku môžete zažiť s nejakým fanatickým ochrancom parkoviska alebo inej "dôležitej" vrátnice. Hoci v ničom nebude mať pravdu, bude chcieť od vás nemožné a ešte si to bude chcieť dať zaplatiť. Koniec týždňa prinesie lásku a pochopenie.

Peniaze - práca: Pozerajte na skutočnosť realisticky, postupujte metodicky a sebaisto. Usporiadajte si myšlienky, vypracujte koncepciu, zabojujte o ňu na pravom mieste a v pravý čas. Nemôžete prepadnúť. Cez víkend sa uvoľníte z povinností.

Zdravie: Ak by ste sa ocitli v niektorý deň na zaujímavom večierku, vyhnite sa miešaniu alkoholických nápojov, to by nedopadlo dobre. Nemiešajte ani sladkosti s mäsom, lebo ani to nebude dobrá kombinácia. Oddýchnite si od povinností.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});